Voortgang van de bouw

De bouw van Duynzoom Texel vordert gestaag. Hieronder vindt u de laatste ontwikkelingen waarvoor wij foto's ontvingen.

Houten afwerking

6 oktober 2011: Door het mooie weer van de afgelopen weken is er flink voortgang gemaakt. De bijzondere houtwanden en houten daken worden thans afgewerkt.

Klik foto voor meer »


Duynzoom villas's krijgen vorm!

1 augustus 2011: De bouwvormen van de villas van Duynzoom Texel tekenen zich voorzichtig, maar onmiskenbaar af. Op een van de villas kon de vlag reeds in de nok: het hoogste punt is bereikt.

Klik foto voor 25 foto's »


Opbouw villa's aangevangen

10 juli 2011: De funderingen zijn klaar, de meeste kelders gestort en er is inmiddels aan de bovenbouw begonnen. Het goede weer is ons behulpzaam in het bouwproces.
Klik foto voor meer »

Funderingen afwerking

7 juni mei 2011: Nog een aantal foto's die inzicht geven in de werkzaamheden met betrekking tot de funderingen van de verschillende villa's.
Klik foto voor meer »

Funderingen souterrain gestort

22 mei 2011: De funderingen van de souterrains worden gestort. Dit is een secuur werk omdat de benedengrondse ruimtes goed water- en vochtdicht moeten zijn. Klik op de foto voor meer beelden.
Klik foto voor meer »

Bouw van start

11 april 2011: De bouw van Duynzoom Texel is van start gegaan met graafwerkzaamheden. Er worden zes flinke kuilen gegraven waar de souterrains van de verschillende woningen worden gerealiseerd.
Klik foto voor meer »

Wilgen schuttingen voltooid

2 juni 2010: Volgens plan zijn de afscheidingen vervaardigd. Het (in meer betekenissen) beschutte terrein oogt zeer vriendelijk met deze natuurlijke afbakeningen. Ook is een enorm canvas doek geplaatst met de presentatie van ons project, zodat voorbijgangers weten wat er staat te gebeuren.
Klik foto voor meer »

Afkadering terrein van start.

15 mei 2010: Met het aanleveren van een groot aantal bossen wilgentenen is op een wat ongebruikelijek manier net de bouw van onze vakantievilla's van start gegaan. Deze wilgentenen zullen de komende weken worden verwerkt tot knusse afscheidingen voor ons terrein.
Klik foto voor meer »