De villa's - beschrijving

Een luxe vakantievilla voor ten miste 8 personen waar het u aan niets ontbreekt. Dit is de plek waar u zich terugtrekt met uw familie om plannen te maken voor uitstapjes en activiteiten op Texel, of zonder plan lekker landerig rondhangt en geniet van uw rust.

Woonkamer

De indeling van de woonkamer en de aangrenzende open keuken is gericht op optimaal comfort en welzijn. Er is niveauverschil tussen beide waardoor een speelse ruimtebeleving ontstaat. De woonkamer beschikt over een panoramisch uitzicht door de volledig glazen pui, die doorloopt tot de nok waardoor er een interessante vide geschapen is. Deze pui is bovendien voor geheel open te vouwen zodat binnen buiten wordt. De woonkamer beschikt tevens over een stijlvolle open haard.

Keuken

De Keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur en het interieur ervan wordt verzorgd door een nieuwe generatie interieurdesigners.

4 slaapkamers inclusief badkamers

De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers waar meer dan voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed, nachtkastjes, een linnenkast en een zitje. Volstrekt uniek voor een vakantiehuis in Nederland is dat alle slaapkamers beschikken over een ruime en prachtig afgewerkte badkamer. De slaapkamers op de bovenetage zijn hierdoor niets minder dan luxe suites met uitzicht.

Lichtinval souterrain

In het souterain vindt u de andere twee slaapkamers. Grote bovenlichten zorgen hier voor de gewenste hoeveelheid daglicht. De grote slaapkamer heeft een glazen plafondstrook over de gehele lengte. Dit is tevens een deel van de vloer van de woonkamer, waar deze strook zich direct voor de glazen wand bevindt.

Terras en tuin

De woonkamer opent naar het geweldige en zonnige terras dat beschut ligt op uw kavel. De tuin heeft glooingen en niveauverschillen en de landschapsarchitect OPG Landscape voorziet u van gerieflijke privacy door uitgekiende begroeïng. Het terras beschikt over een open vuurplaats, ofwel een buitenhaard.

Verder

De vakantievilla wordt voorzien van een ruime 4-persoons sauna en er is een was- en droogruimte. Buiten, verscholen tussen het groen, is er voldoende plaats voor het parkeren van uw auto.


Feiten


Algemeen
vrijstaande villa
aansprekende architectuur
woonoppervlakte ca. 200 m2
3 woonlagen
inpandige berging
vloerverwarming
hoog opleveringsniveau

Open woonkeuken
combi-oven/magnetron
hardstenen aanrecht
vaatwasser
dubbele koelkast met
  vrieskast en ijsmachine

Woonkamer
open haard
glazen vouwwand,
  volledig wegschuifbaar
Slaapkamers
2 slaapkamers in souterrain
2 slaapvertrekken op de eerste verdieping
voor iedere slaapkamer een badkamer

Sanitair
twee badkamers met ligbad, dubbele wastafels en designradiators
twee badkamers met douche, wastafel en designradiators
3 toiletten
4-persoons sauna

Buiten
grote tuin
groot terras
vuurplaats of open buitenhaard

Ligging
kleinschalig park grenzend aan bos en duin
Zee op circa 1500 meter (hemelsbreed)
voldoende parkeerplaats bij vakantiehuis