De villa's - nieuws!

We willen u hier graag op de hoogte houden van ons project en van de voortgang van de bouwwerkzaamheden aan de Bosrandweg op Texel. Bezoek onze website dus regelmatig om de ontwikkelingen te volgen van Duynzoom.

Bouw van start

11 april 2011: De bouw van Duynzoom Texel is van start gegaan met graafwerkzaamheden. Er worden zes flinke kuilen gegraven waar de souterrains van de verschillende woningen worden gerealiseerd.

Laatste villa op Duynzoom verkocht!

7 april 2011: Begin april is ook de laatste van de 6 villa's aan de Bosrandweg op Texel verkocht. Hiermee zijn zowel de planfase als de verkoopfase succesvol afgerond en wij zijn hier zeker trots op. De bouwfase is inmiddels gestart.

Vier Duynzoom vakantievilla's nu al te huur!

Huur bijzondere vakantieverblijven en luxe villa's aan de kust en in de natuur op www.dutchen.com 5 jan. 2011: Met vertrouwen zien wij de bouw van Duynzoom Texel tegemoet, zozeer zelfs dat wij de verhuur van de woningen reeds gestart zijn. De woningen worden beheerd en verhuurd door Dutchen.
Ga naar www.dutchen.com


Laatst beschikbare vakantievilla extra bijzonder

Huur bijzondere vakantieverblijven en luxe villa's aan de kust en in de natuur op www.dutchen.com 22 nov. 2010: De laatste villa van Duynzoom Texel die nog te koop is, is extra bijzonder. Deze riante tweede woning heeft diverse faciliteiten voor mindervaliden. Waar veel accommodaties voor mensen die slecht ter been zijn, verouderd zijn en een gevoel geven van een zorginstelling uit de Jaren Vijftig, heeft deze vakantiewoning de uitstraling van een stijlvol luxe villa. Voor u, of uw zorgbehoevende familieleden hebben wij getracht alle drempels weg te nemen die een fantastische vakantiebeleving in de weg staan.
Vraag bij ons alle informatie op


5 villa's verkocht!

31 okt. 2010: Inmiddels zijn 5 van de 6 beschikbare villa's verkocht. Er is dus nog een villa beschikbaar en deze wordt uitgevoerd met een lift naar de slaapvertrekken in het souterrain.
Interesse?


Drie villa's verkocht!

06 sept. 2010: Zo vlak voor onze Open Dag van aanstaande zaterdag is bekend geworden dat reeds drie van de zes villa's van Duynzoom verkocht zijn. Dat is fijn voor ons, maar ook voor u, want hiermee kunnen wij de bouwactiviteiten starten en is de realistaie van Duynzoom Texel gegarandeerd. Heeft u ook interesse in een van de villas, kom dan naar onze Open Dag op Texel
» Aanmelden Open Dag

Bij Jef catert bij onze Open Dag

16 aug 2010: Wij zijn verheugd dat sterrenrestaurant Bij Jef uit Den Hoorn zaterdag 11 september de catering zal verzorgen bij onze open dag. Naast goede wijn en koffie zullen er - geheel in de geest van Texel Culinair - authentiek Texelse lekkernijen geserveerd worden. Kom proeven!
» Neem een kijkje bij Jef
» Meer informatie over de open dag

Open Dag Duynzoom Texel: za. 11 september

20 juli 2010: Op zaterdag 11 september vindt er op de locatie aan de Bosrandweg 455 in De Koog op Texel een Open Dag plaats van ons project Duynzoom Texel. We zouden het natuurlijk leuk vinden u daar te verwelkomen.
» Meer informatie over de open dag

Inrichting van de villa's gepresenteerd

5 juli 2010: Vanaf heden is er in Stompetoren, bij interieurarchitect Piet Jan van den Kommer, samen met Arlu, onze interieurpartner, een presentatie van de mogelijke inrichting van een van de villa's op Texel. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen. U ontvangt dan tevens de inrichtingsbrochure van Arlu en u kunt de maquette van Duynzoom Texel bewonderen.
Meld u aan

Duynzoom-brochure gereed

12 juni 2010: De brochures zijn na enige vertraging gedrukt en afgeleverd. Wilt u ook een brochure ontvangen en heeft u dat nog niet aan ons doorgegeven? Vraag 'em dan bij ons aan. U ontvangt dan (zolang voorradig) tevens een memory-stick met de animatie.
Brochure aanvragen

Maquette Duynzoom te bezichtigen

9 juni 2010: De Maquette van Duynzoom is gereed. Binnenkort zal het gevaarte van 2 vierkante meter tentoongesteld worden bij onze interieurpartner Piet Jan van der Kommer.
Meld u aan voor een bezichtiging

Virtuele rondleiding

5 juni 2010: Onze digitale partner Archiware heeft voor ons een prachtige ronleiding door een van de villa's gemaakt. Wanneer u bij ons een brochure aanvraagt, dan sturen wij u deze film in hoge kwaliteit mee (zolang voorradig).
Bekijk deze animatie via onze website.

Verkaveling verder uitgewerkt en met nummering!

3 juni 2010: De verkaveling voor Duynzoom is verder uitgewerkt en meer precies vastgesteld. De objecten hebben bovendien een nummering gekregen, zodat we weten waarver we het hebben.

Wilgen schuttingen voltooid

2 juni 2010: Volgens plan zijn de afscheidingen vervaardigd. Het (in meer betekenissen) beschutte terrein oogt zeer vriendelijk met deze natuurlijke afbakeningen. Ook is een enorm canvas doek geplaatst met de presentatie van ons project, zodat voorbijgangers weten wat er staat te gebeuren.

Afkadering terrein van start.

15 mei 2010: Met het aanleveren van een groot aantal bossen wilgentenen is op een wat ongebruikelijek manier net de bouw van onze vakantievilla's van start gegaan. Deze wilgentenen zullen de komende weken worden verwerkt tot knusse afscheidingen voor ons terrein.

Piet-Jan van den Kommer benaderd

3 mei 2010: Om met name het sanitair en de keuken niet alleen in topkwaliteit op te leveren, maar het ook een eigentijdse en duurzame uitstraling te geven heeft Een Tweede Thuis aanstormend designtalent Piet-Jan van den Kommer aangetrokken. Zijn ontwerpen zullen op deze website verschijnen.